Bröllopsfotograf Gävle


Bröllopsfotograf Gävle-Sandviken-Uppsala-Örebro

" Helt amazing! Tack för att du var med på vårt bröllop och föreviga dagen! Du gör ett sådant fantastiskt jobb och dina kort är magiska. Vi är så glada att just du var med. Rekommenderar alla att anlita denna fotograf, servicen är helt underbar också. Keep up the good work."  Linn & Lotta

Du kanske håller på att planera bröllop just nu och funderar över en massa saker?  bröllopsklänning-bröllopsfest-inbjudningskort-bröllopspresent-gästbok-fotografering-bröllopsfoto-foto, och säkert tusen saker till för just ert bröllop.

Skulle det inte vara skönt att ha någon som tänkte på allt detta ?

Ni hittar svaren i fliken samarbetspartner, dels finns det flera där som man kan vända sig till direkt och på så vis skapa kontakt, vill man helt lämna bort allt så tycker jag man skall kontakta Sofie på Högbohergårdar så tar hon hand om allt! som bröllopsklänning-bröllopsfest-inbjudningskort-bröllopspresent-gästbok-bröllopsfoto-fotografering-priser och alla andra saker man inte vill glömma för allt i världen till sin bröllopsdag.

​​​​​​​
Bröllopsfotograf Mikael Bergling   Sanviken-Gävle-Uppsala-Örebro

Bröllopsfotograf Gävle-Sandviken - Mikael Bergling


"Vi är helnöjda med vår bröllopsfotografering och det blev ett fint minne både i form av fotografierna och fotograferingen som kändes trivsam och proffsig. Dessutom fick vi hjälp av fotografen att återfå våra fotografier ett år senare när vårt usb-minne med alla lagrade bilder plötsligt gått sönder!! Tänk vilken service! Rekommenderas varmt"