Fotograf Gävle - Mikael Bergling

OM MIG

"Alla bröllopspar har deras alldeles egna kärlekshistoria att berätta. 
Jag jobbar aldrig utifrån någon framtagen mall utan utgår från kundens personlighet, plats och
önskemål men också från min egna stil som bröllopsfotograf"

En kreativ och fantasifull fotograf med mer än sjuttio bröllopsfotograferingar som erfarenhet och har inte kommit i mål ännu. Intresset för foto startade redan när jag var liten och jag har under åren hittat mitt sätt att jobba. Jag sätter stort värde på ärlighet, öppenhet och humor.
 
Jag träffar alltid det blivande bröllopsparet innan för att känna av och höra eventuella önskemål, det är viktigt att diskutera sådant innan så det blir ”otvunget” och avslappnat på dagen D. Jag eftersträvar att i bilderna förmedla den äkta och sanna kärlek och värme som jag känner under mötet och att fånga stämningen på bröllopsdagen, både i stort och smått.
 
Att hjälpa till att skapa genuina minnen som varar är en av anledningarna till att jag aldrig vill sluta fota bröllop. Om sedan vår humor klickar och alla bitar faller på plats känns jobbet alltid självklart.
 
Förutom att fota, är mina intressen människor, alla möten som ger så mycket i form av energi, glädje och kunskap. Teknik i olika former, film och serier försöker jag också hinna med ibland. Fotograferar barn, syskon och familjeporträtt samt åt företag av olika slag så som Nextmedia, js-sverige, Zentuvio, kommuner mm
 
Mikael Bergling heter jag, bor på gamla bruket i Sandviken ihop med min underbara flickvän Jenny och jag har fem barn.

Om mig från kunder!

”Micke fick denna fotografering att handla om vår kärlek och inte om att posera framför kameran”
​​​​​​​

Cahterine & Henrik

"Vår Bröllopsfotograf. Otroligt proffsig och trevlig och la tid på de personliga detaljerna som gjorde bilderna perfekt!! Vi rekommenderar Micke till alla som vill ha en bröllopsfotograf med det lilla extra."

Lotta & Linn

"Helt amazing! Tack för att du var med på vårt bröllop och föreviga dagen! Du gör ett sådant fantastiskt jobb och dina kort är magiska. Vi är så glada att just du var med. Rekommenderar alla att anlita denna fotograf, servicen är helt underbar också. Keep up the good work."

Christane & Ville

"Vi är supernöjda med vår bröllopsfotograf!!! Micke hade verkligen tänkt till, tog sig tid och vi hade inte tänkt att det skulle bli så roligt också! Vi rekommenderar Micke till alla som vill ha speciella och fina foton av en underbar dag! Tack!"

Eva Kriss

"Mycket bra o smidig kontakt. Fantastiskt o snabb fotografering, precis som vi önskat. 
En perfekt present till brudparet som de mottog med glädje. 
Tack för att du gjorde ett fantastiskt jobb!"

Sara Fast

"Så otroligt nöjd med alla bilder som Micke tog innan vår lilla vigselceremoni på Gamla Herrgården i Högbo! Han fick oss att känna oss bekväma och avslappnade vilket också avspeglas i bilderna. Han fångade de små ögonblicken, skratten och glädjen i våra foton och jag är så glad att vi valde honom som fotograf till vår viktiga dag."

Jessica Eriksson

"Var till Micke för fotografering av våra 3 barn, var rädd för hur det skulle gå men det gick bättre än förväntat. Bra tålamod både under fotograferingen och efter. Snabba svar och snabb hjälp."

Michaela Hedström

"Trots en sån onaturlig situation som att bli fotograferad halvnaken i en studio så kändes det tryggt och naturligt. Kändes mycket proffsigt!"

Denise Jäderberg

"Sååå nöjd med bemötandet å framför allt tålamodet med mina kids blev såå fina å roliga bilder! Super"

Jenny Olsson

"Vi är helnöjda med vår bröllopsfotografering och det blev ett fint minne både i form av fotografierna och fotograferingen som kändes trivsam och proffsig. Dessutom fick vi hjälp av fotografen att återfå våra fotografier ett år senare när vårt usb-minne med alla lagrade bilder plötsligt gått sönder!! Tänk vilken service! Rekommenderas varmt"