Fotograf Gävle-Sandviken-Uppsala-Örebro Mikael BerglingBarnfotografering Gävle


Till: Alla föräldrar
Från: Från en annan förälder
Ämne:Fotografering av era barn


Ofta kan jag tycka att de som kommer till min studio med sina barn är rätt spända för hur det skall gå ? -kan mitt/mina bara uppföra sig? -Den där fotografen har dyra grejer! Blir man återbetalningsskyldig om något går sönder?  Vad händer om jag inte kan få mitt barn att skratta? - ja frågorna är rätt många innan man kommit till fotografen.


De som oftas är lugna är barnen som är nyfikna på mig, på kameran och på allt som blixtrar och låter i studion.  I nio av tio fall så kommer ni att gå ifrån studion glada och lyckliga! Dels för att mitt barn inte hade sönder något och för att det var ju inte så farligt! och mitt barn är ju helt fantastisk.
En normal fotografering av barn tar sällan mer än 30 minuter, för sedan är tålamodet slut hos barnen och då finns ingen anledning till fortsätta.


Vad behöver jag ha med för en fotografering?

​​​​​​​
kläder som är lite diskreta, inte så kraftiga tryck eller mönster. Men framför allt så skall era barn vilja ha de.
När det gäller familjeporträtt så gäller samma som övrigt inte för skrikigt eller så, fotot skall ju hålla många år och smaken brukar ju förändras med åren! - så tänk till innan. 

​​​​​​​Ni får gärna höra av till mig om just det.

 flera ombyten kan vara bra att ha, dels för att ju mindre de är ju mera smutsiga hinner de bli, sen kan ju det vara kul med lite ombyten också. 

I min studio finns en hel del rekvisita men ni får hemsk gärna ta med egen saker, leksak, mjukisdjur, eller andra saker som era barn gillar.
Varmt välkommen till mig när ni vill.
Fotograf Mikael Bergling
Kontakt

barnfotograf gavle mikael bergling1barnfotograf gavle mikael bergling1
barnfotograf gavle mikael bergling