Bröllopsfotograf Gävle-Sandviken-Uppsala-Örebro  Mikael Bergling


Checklista eller vad man nu vill kalla det!!

Vad ett brudpar bör tänka på!!


Var vill vi har vårt bröllop, ja det bör man nog  titta på minst 1 år före för att på så vis få kunna fira sitt drömbröllop på den plats man önskar.
​​​​​​​
Budget för sitt bröllop nog så  viktigt, för här kan man lägga hur mycket som helst om man har de resurserna. Fast jag tycker att man skall göra lite som man känner, för jag tycker inte att ju mera desto bättre.. Jag har fotat bröllop där jag varit en av två vittnen, till bröllop med 400 gäster och jag tycker inte att det som varit större har varit bättre på något vis utan det lilla kan vara fint nog.. så tänk till på vad vill jag lägga mina pengar. För det kommer en dag efter ert bröllop med.

Vilka skall vi bjuda? / vill man ha med så många som möjligt från sin lista! Så bör den komma ut minst 6 månader före sin dag.

Fotograf ? Skall vi ha en sådan ?  ( Kanske ett av det viktigaste )
Ja det bör man ha, och av den anledning är att det som man kommer att minnas efter sin dag är förutom ringar är sina bilder. Så boka in en som vet vad den gör.

Klänning och kostym . Finns också mycket att tänka på ? Och framför allt många att välja ifrån .. här tycker jag man också skall tänka på service..

Underhållning/Musik? Ja finns även mycket där att välja ifrån, ni hittar via min sida en massa förslag på även det.

Sen kan man ju alltid grotta ner sig i detaljer när det gäller det mesta, och jag kan tycka att det skall man göra en sådan här dag. Sofie Svensson som jobbar som Bröllopskoordinator på Högbo herrgårdar har bra koll på olika leverantör kring bröllop.
Jag kan lugnt säga att det finns en massa hysteri kring bröllop och så många som vet bäst och så många som säger vad var det jag sa..

För att lugna er så har jag en lite flik som heter Samarbetspartner, där försöker jag lägga upp de jag själva kan tänka mig att anlita och på så vis kunna visa vägen för det som är bra.
// Fotograf Mikael Bergling